7. Annabelle Ameys

Mijn naam is Annabelle Ameys, maar de meeste mensen zullen mij herkennen als de dochter van Koenraad Ameys, de gemeenteraadsvoorzitter. Dit geeft meteen ook weer vanwaar mijn keuze komt om op de komen voor de lijst van de burgemeester. Zo vader, zo dochter zeggen ze wel eens.

Ik ben 24 jaar en werk bij FOD justitie als financieel medewerker. Mijn hele kinderjaren en jeugd heb ik doorgebracht in de Chiro van Lennik, waar ik achteraf ook zelf enkele jaren leiding ben geweest. Momenteel breng ik mijn dagen vooral door in de fitness of kan je mij in Lennik altijd al lopend tegenkomen (ik stop ook altijd wel eens graag voor een praatje).

In het weekend ga ik zeer graag op stap met mijn hechte vriendengroep. Daarom vind ik het ook belangrijk dat Lennik leeft en meer zou mogen leven. Niets leuker als op een zomeravond naar de Lennikse feesten te gaan of een jenevertje te drinken op de Lennikse jaarmarkt.

Ik zou mezelf als persoon omschrijven als een open en eerlijk iemand. Iemand die recht voor de raap is en zegt waar het op staat. Ik ben niet altijd even tactvol maar wel oprecht. Ook ben ik  zeer enthousiast en ga er alles aan doen om mijn doelen te bereiken.


Kandidatenlijst voor Lijst Burgemeester in Lennik – verkiezingen 2018

1. Irina De Knop 12. Marie-Therese Van der Velde
2. Johan Limbourg 13. Isabelle Duerinckx
3. Karen De Waele 14. Jean Van Droogenbroeck
4. Koenraad Ameys 15. Kaat Derijck
5. Chris De Moyter 16. Freddy Van Malderen
6. Jo Massaer 17. Elza Leuckx
7. Annabelle Ameys 18. Jeroen Bettens
8. Karel De Meuter 19. Linda Van den Hove
9. Edith Leen 20. Eddy Chrispeels
10. Jean De Dobbeleer 21. Marc Mahieu
11. Mia Heremans-Lambrecht