20. Eddy Chrispeels

Hello, mijn naam is Eddy Chrispeels, geboren en getogen Lennikenaar.

Na mijn schooltijd in het O.L.V. College te Halle ging ik in 1969 werken bij het Gemeentekrediet van België te Brussel.

In 1977 trad ik in het huwelijk met Rita Merckx. We kregen drie kinderen Sandra, Inge en Maarten. Ondertussen hebben we reeds drie kleinkinderen Jade, Kaya en Noah.

Vroeger ging ik regelmatig vissen en ik ben ook een twintigtal jaren ‘ duivensjapper ‘ geweest. Ik had veel goede duiven en behaalde ooit met een duivin een topprijs op Bourges waar meer dan 20000 jonge duiven aan deelnamen.

Eind jaren 80 begin jaren 90 was ik lid van de supportersclub  V.C. Lennik, wat een mooie tijd, we ontvingen in de sporthal topploegen uit Rusland, Polen, Frankrijk, … maar we hadden ook de beste speler van Europa in onze rangen, wijlen Jo Baetens.

Sinds 1998 zit ik als vrijwilliger in het bestuur van voetbalploeg KFC Lennik. Ik ben er gerechtigde correspondent, dit neemt heel veel tijd in beslag maar ik doe dit graag. We tellen een 300 tal spelers waarvan meer dan 200 jeugdspelers. Ons bestuur telt 10 fantastische mensen en we hebben ook de beste supporters uit de streek.

Veel mensen omschrijven mij als iemand met veel humor. Een grapje hier en een lachje daar.

Ik engageer mij in de lijst ‘ Burgemeester ‘ juist omdat ik graag positief wil meewerken met de mensen die onze gemeente de laatste jaren zo goed bestuurden. We moeten verder blijven inzetten in de verfraaiing en verbetering van de infrastructuur van onze verenigingen. Eveneens trachten om een synthetisch veld aan te leggen voor al onze voetbal en rugby spelers van Lennik, Eizeringen, Gaasbeek en Sint-Martens- Lennik.

Wat vooral belangrijk is: GEWOON POSITIEF VERDER DOEN.


Kandidatenlijst voor Lijst Burgemeester in Lennik – verkiezingen 2018

1. Irina De Knop 12. Marie-Therese Van der Velde
2. Johan Limbourg 13. Isabelle Duerinckx
3. Karen De Waele 14. Jean Van Droogenbroeck
4. Koenraad Ameys 15. Kaat Derijck
5. Chris De Moyter 16. Freddy Van Malderen
6. Jo Massaer 17. Elza Leuckx
7. Annabelle Ameys 18. Jeroen Bettens
8. Karel De Meuter 19. Linda Van den Hove
9. Edith Leen 20. Eddy Chrispeels
10. Jean De Dobbeleer 21. Marc Mahieu
11. Mia Heremans-Lambrecht