15. Kaat Derijck

Ik ben Kaat. 40 en mama van 2 kids: Emma en Lars en gehuwd met Koen.

Professioneel ben ik actief in de verkoop. Jarenlang werkte ik als winkelverantwoordelijke bij Mode Meert, inmiddels ben ik al enkele jaren vertegenwoordiger bij Ledo.

In mijn vrije tijd ben ik er graag voor mijn kinderen en de mensen in mijn omgeving: ik ben een sociaal beest: ik heb graag mensen rond mij en ik help waar ik kan. Bij ons thuis zijn de vrienden en vriendinnen van mijn kinderen, hun ouders en onze vrienden altijd welkom. 

Als mama weet ik dat kinderen het niet altijd makkelijk hebben op school als ze niet in het perfecte plaatje passen. Ik vind het daarom fijn als kinderen  kansen krijgen op school, met extra hulpmiddelen of ondersteuning. Onderwijs houdt me dus wel bezig, en daar kan ik hopelijk mijn steentje toe bijdragen.

Dieren, dat zijn m’n tweede passie: met een pony, een hond, katjes, kippen en vroeger zelfs luipaardgekko’s zijn onze dagen goed gevuld. Af en toe droom ik van mijn eigen kinderboerderij… misschien komt het er nog van. Ik vind het verschrikkelijk als mensen slecht zorgen voor hun dieren. Ik vind dan ook dat er lokaal aandacht mag gaan naar de verwaarlozing of slechte behandeling van dieren. Samen met de politie kunnen we dat probleem aanpakken.

Om die redenen, en omdat ik geloof in de mensen achter Lijst Burgemeester , steun ik dit team. En ik hoop dat jij mij steunt.


Kandidatenlijst voor Lijst Burgemeester in Lennik – verkiezingen 2018

1. Irina De Knop 12. Marie-Therese Van der Velde
2. Johan Limbourg 13. Isabelle Duerinckx
3. Karen De Waele 14. Jean Van Droogenbroeck
4. Koenraad Ameys 15. Kaat Derijck
5. Chris De Moyter 16. Freddy Van Malderen
6. Jo Massaer 17. Elza Leuckx
7. Annabelle Ameys 18. Jeroen Bettens
8. Karel De Meuter 19. Linda Van den Hove
9. Edith Leen 20. Eddy Chrispeels
10. Jean De Dobbeleer 21. Marc Mahieu
11. Mia Heremans-Lambrecht