6. Jo Massaer

Hey, ik ben Jo

Ik volg reeds een aantal jaren de politiek in Lennik vanop de publieksbanken tijdens de maandelijkse gemeenteraden en in de media.  Nu is de tijd rijp om hier zelf actief aan deel te nemen, eerst als bestuurslid van de lokale afdeling en nu dus ook als kandidaat voor de Gemeenteraadsverkiezingen.  

Mijn moeder, Elza Leuckx, zelf reeds jaren actief in de politiek, is voor mij een grote inspiratiebron om zelf de handen uit de mouwen te steken. De microbe is alvast doorgegeven …

In mijn job zijn centen beheren een zeer belangrijk aspect en dat wil ik ook doortrekken naar mijn politieke engagement “Goed besturen met de beschikbare middelen”  Daarnaast zijn het groene aspect en de mobiliteit in onze gemeente zaken die me nauw aan het hart liggen.  

Ik ben al een aantal jaren actief in een loopclub in Schepdaal, waar ik me inzet als coach en bestuurslid om onze sportievelingen twee keer per week een leuke ontspanning aan te bieden. Graag verken ik hiervoor de vele kleine wegen in onze prachtige landelijke gemeente. Dat engagement is een verderzetting vanuit mijn Chiro-verleden.  “Samenwerken” is voor mij geen modewoord of  loos begrip is, maar een werkwoord !

Graag wil ik mij op een positieve manier inzetten voor de gemeente Lennik en haar inwoners. Hiervoor wil ik mijn leergierigheid en analytische geest ten volle gebruiken om er samen met onze ploeg tegenaan te gaan. Politiek is een ploegsport. Samenwerken aan een positief verhaal voor Lennik is mijn leuze en daarom kies ik voluit voor Lijst Burgemeester.  Graag vraag ik ook jouw stem om dit samen gewoon te doen !!

Contacteer me gerust via jomassaer@gmail.com of via Facebook.


Kandidatenlijst voor Lijst Burgemeester in Lennik – verkiezingen 2018

1. Irina De Knop 12. Marie-Therese Van der Velde
2. Johan Limbourg 13. Isabelle Duerinckx
3. Karen De Waele 14. Jean Van Droogenbroeck
4. Koenraad Ameys 15. Kaat Derijck
5. Chris De Moyter 16. Freddy Van Malderen
6. Jo Massaer 17. Elza Leuckx
7. Annabelle Ameys 18. Jeroen Bettens
8. Karel De Meuter 19. Linda Van den Hove
9. Edith Leen 20. Eddy Chrispeels
10. Jean De Dobbeleer 21. Marc Mahieu
11. Mia Heremans-Lambrecht