13. Isabelle Duerinckx

Ik ben Isabelle Duerinckx , afkomstig uit Lubbeek, en woon al 20 jaar samen met mijn man Piet De Meuter en onze drie kinderen, Karel, Marie en Astrid in Gaasbeek.

Na mijn studies licentiaat vertaler/tolk Frans Italiaans, en een extra jaartje bedrijfseconomie, ben ik aan de slag gegaan bij een financiële instelling te Brussel. Bij de geboorte van onze zoon , heb ik job als bediende in de bank opgegeven, om mee actief de praktijk van mijn man op te bouwen, en sindsdien werk ik mee als bediende in de dierenartspraktijk van mijn man en zijn collega. Nadien zijn er nog twee kinderen gekomen, en naast mijn job, staat voor mij vooral het geluk van mijn gezin op de eerste plaats.

Een drukke praktijk, drie opgroeiende kinderen en een halve dierentuin om te onderhouden, ik kan mijn dagen gevuld krijgen !

In mijn vrije tijd ga ik heel graag wandelen in ons mooie dorp, en probeer ik mijn conditie wat te onderhouden met fitness en zwemmen. Ook breng ik graag tijd met vriendinnen door om wat bij te praten, en hou ik van het buitenleven en tuinieren.

Ik ben niet de grote tafelspringer, maar kan wel stevig uit de bol gaan. Ik ben meer het luisterend oor dan de grote flapuit, en wil graag op deze manier ook mijn steentje bijdragen aan onze gemeente, en dan vooral uit het oogpunt als vrouw, echtgenote en moeder van drie.  

Voor mij is de tijd nu dan ook rijp om aan dit politieke verhaal te beginnen, vooral om te kunnen meebouwen aan een positief verhaal.  Wij wonen in zo een mooie gemeente, met zoveel troeven, waar het al heel goed wonen is bovendien, maar waar uiteraard nog meer mogelijk is.  Om deze troeven nog meer in de verf te zetten, en een nog veiligere omgeving voor onze opgroeiende kinderen te creëren, wil ik mij graag engageren.

Isabelle


Kandidatenlijst voor Lijst Burgemeester in Lennik – verkiezingen 2018

1. Irina De Knop 12. Marie-Therese Van der Velde
2. Johan Limbourg 13. Isabelle Duerinckx
3. Karen De Waele 14. Jean Van Droogenbroeck
4. Koenraad Ameys 15. Kaat Derijck
5. Chris De Moyter 16. Freddy Van Malderen
6. Jo Massaer 17. Elza Leuckx
7. Annabelle Ameys 18. Jeroen Bettens
8. Karel De Meuter 19. Linda Van den Hove
9. Edith Leen 20. Eddy Chrispeels
10. Jean De Dobbeleer 21. Marc Mahieu
11. Mia Heremans-Lambrecht