Lennik opent eerste hondenlosloopweide

Nieuw in Lennik: een hondenweide! Gemeenteraadslid Isabelle Duerinckx introduceert jullie trots onze nieuwe verwezenlijking!

https://www.facebook.com/LijstBurgemeesterLennik/videos/477176093295707

Vanaf nu kunnen honden in Lennik zich dagelijks tussen 8 en 22 uur uitleven op de eerste hondenlosloopweide rond de site van WCD Den Bleek, Stationsstraat 35.

Op deze hondenlosloopweide kunnen honden onder het waakzame oog van hun baasjes vrij lopen, ravotten en kennis maken met andere honden. De werkmannen van de technische dienst sloten de weide volledig af zonder afbreuk aan het landschap of de groenbeleving te doen. De weide is voor de veiligheid van onze viervoeters toegankelijk via een dubbel sas met dichtklappende poortjes.

De site is een oase van rust waar zowel de baasjes als hun trouwe huisdier kunnen genieten. Om het leuk te houden voor baas en vooral voor hondlief, zullen er uiteraard enkele afspraken zijn waar je je als bezoeker van de weide dient aan te houden. Deze zijn terg te vinden op het grote bord aan de ingang en in bijlage van dit nieuwsbericht.

Tot slot zijn er op de site faciliteiten voorzien die een bezoekje aan de weide aangenaam maken, zoals bijvoorbeeld water voor de honden, banken voor de baasjes, hondenpoepzakjes en vuilbak om de gebruikte zakjes in te deponeren.

Je hebt misschien ook interesse in...