Gwendolyn Rutten op bezoek in Lennik

Woensdag 16 mei bracht Open VLD-voorzitter Gwendolyn Rutten een bezoek aan de gemeente Lennik.

“Deze Pajottenlandse gemeente bruist van de handelszaken, -meestal familiebedrijven – die zich elke dag weer inzetten om het hun klanten naar hun zin te maken. Dit kan ook gezegd worden over de familie Heremans. Zij runnen drukkerij Heremans, een bedrijf dat blijft investeren in de toekomst en meegaat in het gebruik van nieuwe technieken en machines om in te spelen op de digitalisering van deze markt. Ze blijven ook inzetten op mensen, en geven kansen door hun personeelsbestand uit te breiden.”

“Daarna ging ik op stap met Karen De Waele, een zelfstandig thuisverpleegster met het hart op de juiste plaats. Dankzij haar inzet, en die van familieleden en andere thuiszorgdiensten, kunnen deze ouderen langer in hun vertrouwde omgeving blijven wonen.”

“Het bezoek aan Lennik werd afgesloten met een lunch met de burgemeester, de schepen en een aantal gemeenteraadsleden in Sir Kwinten. Dit gerenommeerde restaurant wordt gerund door de familie Dehandschutter en behaalde reeds verschillende prijzen. Terecht, want ik heb genoten van de fijne keuken, top-bediening en aangepaste wijntjes.”

Je hebt misschien ook interesse in...